Velkommen til Krop og  Sjæl 
   
     
 

Åbningstider:
Mandag til fredag fra 9-17
samt efter aftale

Tidsbestilling: 20225687

V/ Mion Sørensen
Teglkåsvej 29
2770 Kastrup


 

 


Laserterapi

Hvad er laserterapi?
Laserterapi er en koncentreret energi til den naturlige healing.
Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reperationsmekanismer.
Healingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og får dem til at ske langt hurtigere.

Hvornår bruger man laserterapi?
Ved akutte skader reduceres healingstiden med op til 75%.
Laserterapi bruges bl.a. ved:
Forstuvning/fibersprængning
Forkølelsessår
Tennisalbue/golfalbue
Skinnebenssår/sår
Musearm
Gigtsmerter lindres betydeligt

Hvor tit skal man behandles?
Det er helt individuelt og afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningskade. Typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.

Gør det ondt?
Selve laserbehandlingen er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som en svag prikken eller snurren. En laserbehandling tager typisk 10-20 minutter, og kan kombineres med anden behandling. Der er ingen bivirkninger. Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro, murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

Hvem skal ikke bruge laserterapi?
For gravide og epileptikere samt hjerte- og cancerpatienter, er der visse områder, der ikke bør behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen påbegyndes. Spørg din egen læge hvis du er i tvivl.